Leveren en plaatsen van zonwering in Zonhoven, Hasselt, Genk en verder in Limburg 

Zonwering van Harol en Renson

0486 265 260 Contacteer ons

Kwaliteit in zonwering

Genieten van het mooie weer en de zon, maar dan wel met het comfort van zonwering, die het felle zonlicht, schadelijke Uv-stralen en ongewenste blikken doeltreffend weert en u voorziet van schaduwrijke plekken?
Wij leveren en plaatsen zonwering van Harol of Renson overal in Zonhoven, Hasselt, Genk en elders in Limburg. Net zoals bij de andere oplossingen die TT BVBA Ramen en Deuren aanreikt, hebt u ook voor uw zonwering quasi eindeloos veel opties. Gaat u voor knikarmschermen, screens, buitenjaloezieën, uitvalschermen, een terrasoverkapping of zijdelings windzonneschermen? Aan u de keuze!  Hoe dan ook bieden wij u met plezier gericht en vakkundig advies voor de juiste beslissing en een doeltreffende bescherming.

Waarom kiezen voor zonwering van Harol of Renson?

  • Indoor en outdoor oplossingen op maat

  • Topkwaliteit en een lange levensduur verzekerd

  • Gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme zonwering

renson logo Logo Harol

Kwaliteit in rolluiken

Ook voor nieuwe Harol rolluiken kunt u bij TT BVBA Ramen en Deuren aankloppen. Ervaar een maximum aan veiligheid, handig in gebruik en moeiteloos te personaliseren. Met onze rolluiken houdt u bovendien de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Voorbouwrolluiken, voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken: wij zijn uw veelzijdige specialist in een waaier aan kwaliteitsrolluiken. 

Rolluiken of zonwering in Limburg?
Contacteer gerust TT BVBA Ramen en Deuren!

Contacteer ons